Bedrijfsprofiel

Occasions, Autodealer en Garage

 

U kunt bij Autobedrijf Hoevens terecht voor o.a. een reparatie, onderhoud of APK keuring. Maar ook een ingewikkeld technisch probleem lossen we graag voor u op. De werkplaats bevat de modernste apparatuur en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto elektronica. In combinatie met de kennis van de Bosch Car Service monteurs is uw ingewikkelde probleem een uitdaging om snel en vakkundig te verhelpen.

 

Occasions Almere

 

Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto bent u bij Autobedrijf Hoevens aan het juiste adres. We geven u graag advies over een voor u geschikt voertuig. In onze moderne showroom in Almere heeft u een ruime keuze in het wisselende assortiment. Standaard hebben we zo’n 15 tot 20 occasions op voorraad.

 

Financiering

 

Bij Autobedrijf Hoevens kunt u gebruik maken van RijGarant Finance. De extra zekerheid die wij als BOVAG-lid u kunnen bieden. Een autofinanciering via uw eigen vertrouwde autobedrijf, met een snelle en goede service tegen een lage rente!

 

Pechhulp

 

Om de service compleet te maken biedt Hoevens een jaar pechhulp door héél Europa aan voor slechts 55,75* per jaar. Bij aankoop van een occasion vanaf €4.500,- is het zelfs gratis.

Zo bent u ook in het buitenland verzekerd van de service en kwaliteit van Bosch Car Service.

 

Als universeel autobedrijf kunt u bij ons terecht voor alle merken auto’s. Of het nou gaat om reparatie, onderhoud of de aanschaf van een auto, wij helpen u weer op weg. Het team van Autobedrijf hoevens staat klaar om u van dienst te zijn!

* In combinatie met regulier onderhoud

 

Bosch Car Service Hoevens

Randstad 2243

1316 BS Almere

Telefoon:036-5333323