Nr. 1 garage Flevoland

Meeste Nederlanders tevreden over autogarage

 

Vandaag draait de ANWB de rollen om: wat hebben garages over “ons” te vertellen?

 

Den Haag, 31 maart 2016 - Vandaag maakt de ANWB bekend welke garages de best beoordeelde garages van Nederland zijn. De winnaars zijn gebaseerd op de beoordelingen op de ANWB Garagereviewssite, waar mensen hun ongezouten mening over garages mogen geven. De winnaars krijgen lovende beoordelingen, maar hoe zit het eigenlijk andersom? Vandaag geeft de ANWB Nederlandse garagebedrijven het woord. Hoe kijken zij aan tegen hun klanten? En welke vermakelijke situaties komen zij tegen tijdens hun werk? Uit een rondvraag blijkt dat Nederlandse garagehouders de meest hilarische situaties meemaken. Dit varieert van grappige blunders en onnozele autoproblemen tot aan smeuïge seksueel getinte praatjes en verhalen over rondrijdende vuilnisbelten… Oftewel: Garagepraatjes!

 

ANWB Garagepraatjes

Dries van den Bos van de ANWB licht toe waarom de ANWB de garages aan het woord laat: “Op onze onafhankelijke Garagereviewssite zijn er tienduizenden reviews geplaatst. Hoewel er uitzonderingen zijn, is de Nederlander doorgaans erg positief over hun garage. We lezen wekelijks nieuwe reviews, maar hoe beleven de mensen die beoordeeld worden dit eigenlijk? We besloten de rollen eens om te draaien en na een rondvraag bleek dat er een schat aan grappige en mooie verhalen te vinden is bij de garages in Nederland. Ter ere van de uitverkiezing van de beste garages van Nederland, delen we de grappigste verhalen nu graag met de rest van Nederland onder de noemer ‘Garagepraatjes’.”

 

De beste garages van Nederland

ANWB Garagereviews is gestart door ANWB vanuit de behoefte van hun leden om garages met elkaar te kunnen vergelijken. De site is van start gegaan in april 2014 en geeft leden de mogelijkheid de garages op kwaliteit te vergelijken. In totaal zijn er bijna 16.000 garages aangesloten bij de site, waar consumenten eigen ervaringen kunnen delen over de garages waar men geholpen wordt. ANWB Garagereviews is inmiddels al meer dan 1 miljoen keer bezocht en er zijn tienduizenden reviews geplaatst.

 

ANWB Garage Review - Nummer 1 van Flevoland

Autobedrijf Hoevens is zeer trots om als nummer 1 te eindigen van Flevoland volgens de ANWB Garage Review. Bekijk onze beoordelingen op ANWB.  Johan Oldenhage uit Nieuw Vennep krijgt van de ANWB de titel best beoordeelde garage van Nederland in 2015. Op de tweede plaats staat autobedrijf Fijneman uit Dordrecht en derde is garagebedrijf Drive On uit Den Haag. De winnende garages zijn allen beoordeeld met vijf-sterren aan de hand van vijf criteria: de verhouding prijs/kwaliteit, de kwaliteit van het geleverde werk, klantvriendelijkheid, afspraken nakomen en een duidelijke opgave van kosten. Ook per provincie selecteerde de ANWB een top drie.